Termini

M Power Yoga centar svoje časove joge održava u joga centru a takođe preko 140 časova je dostupno i ONLINE - UNLIMITED 24/7, dakle časovi su Vam dostupni i na našem web portalu u vreme kada to Vama najviše odgovara, bez ograničenja - Unlimited 24/7. Za više informacija posetite "Online Joga" stranicu a svakako nas možete kontaktirati ako želite :)

+ Online Joga "UNLIMITED 24/7" 

Nakon što se učlanite otvaramo Vam nalog nakon čega možete da se ulogujete i pratite neograničeno sve snimljene časove kada to Vama odgovara. Ovaj pristup dobijaju svi članovi tako da po želji možete kombinovati kada vam koja opcija više odgovara. 

Svi zainteresovani mogu nam se javiti na: 060/7000-763 ili martina.yogina@gmail.com

Screenshot 2023 12 16 at 21.32.58

NAPOMENE

  • Svaka grupa (boja) ima nedeljno dva termina
  • Pre prvog dolaska na čas obavezno proveriti da li ima slobodnih mesta pozivom na broj: +381 60 7000 763  (isključivo radnim danima u periodu od 9 do 17h)
  • Tokom letnjih meseci (Jul/Avgust) ili praznika moguće su izmene termina, potrebno je proveriti, hvala na razumevanju.

Hatha Yoga ( za početnike - dostupno samo Online)

Idealno za početnike - uz dostupan Online program.

Upoznavanje sa osnovnim joga položajima, usklađivanje disanja i pokreta, duboko protezanje sporim tempom sa dužim zadžavanjem u asanama.

Čas završavamo dubokom relaksacijom.

Vinyasa Yoga Flow

Vinyasa (pretapanje položaja u ritmu sa dahom) ili tekuci serijal niza stavova koji se krecu umerenijim tempom u kontrapunktu sa zadržavanjem u položaju.

Uvođenje u stojeće položaje i dinamične joga sekvence poput pozdrava Suncu.

Jačanje i uspostvljanje balansa ,ravnoteže, izdržljivosti (core strength) i stabilnosti koji se iz (asana) položaja preslikavaju u svakodnevni život i pomažu nam da ostanemo "na nogama" i u zahtevnim situacijama.

Vežbe disanja i vizualizacije.

Čas završavamo dubokom relaksacijom.

Power Yoga Flow

Tokom vežbanja proizvodimo intenzivnu unutrašnju toplotu i znojenje koji detoksifikuju mišiće i unutrašnje organe. Na ovom delu časa jačamo središte tj. duboke mišiće leđa, stomaka, karličnog dna koji drže kičmu i unutrašnje organe, maksimalno se aktiviramo , oslobađamo energiju činimo mišiće fleksibilnijim.

Akcenat je na pravilnom i bezbednom izvodjenju položaja.

Rad na zahtevnijim vežbama disanja, asanama (joga položajima), ali i modifikacije prema spremnosti vežbača.

Čas završavamo dubokom relaksacijom i opuštanjem.

Druženje: Joga Vikend Golubac 2020. - M Power Yoga centar