Termini

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Zbog epidemiološke situacije i propisanih mera M Power Yoga centar svoje časove joge za sada održava na otvorenom u parku kod Ušća kao i ONLINE, dakle svi časovi se redovno snimaju i takođe su Vam dostupni na našem web portalu u vreme kada to Vama najviše odgovara, bez ograničenja - Unlimited 24/7 (trenutno je dostupno preko 130 časova). Dakle, raspored u tabeli ne važi do daljnjeg odnosno do poboljšanja opšte situacije. Svakako nas pozovite da se raspitate. :)

+ Online Joga "UNLIMITED 24/7" 

+ Online Joga "LIVESTREAM"

M Power Yoga centar redovno održava online joga "LIVESTREAM" časove koje možete pratiti u unapred zakazanim terminima u realnom vremenu iz vašeg doma a svi časovi su Vam takođe dostupni i 24h, 7 dana u nedelji neograničeno na našoj web platformi - Online Joga "UNLIMITED 24/7" za sve članove tako da ih možete pratiti u vreme kada to Vama odgovara (nakon što nas kontaktirate otvara vam se nalog na našoj joga web platformi gde se zatim ulogujete i možete pratiti neograničeno sve snimljene časove kada to vama odgovara (ima ih preko 120 za sada)). Ovaj pristup dobijaju svi članovi tako da po želji možete kombinovati kada vam koja opcija više odgovara. 

Svi zainteresovani mogu nam se javiti na: 060/7000-763 ili martina@hathayoga.rs

Termini joga casova 20.02.2020

NAPOMENE

  • Svaka grupa (boja) ima nedeljno dva termina
  • Pre prvog dolaska na čas obavezno proveriti da li ima slobodnih mesta pozivom na broj: +381 60 7000 763  (isključivo u periodu od 9 do 18h)
  • Tokom letnjih meseci (Jul/Avgust) ili praznika moguće su izmene termina, potrebno je proveriti, hvala na razumevanju.

Hatha Yoga Flow

Idealno za početnike, sportiste i osobe koje imaju problema sa leđima.

Upoznavanje sa osnovnim joga položajima, usklađivanje disanja i pokreta, duboko protezanje sporim tempom sa dužim zadžavanjem u asanama.

Uvođenje u stojeće položaje i dinamične joga sekvence poput pozdrava Suncu.

Čas završavamo dubokom relaksacijom.

Vinyasa Yoga Flow

Vinyasa (pretapanje položaja u ritmu sa dahom) ili tekuci serijal niza stavova koji se krecu umerenijim tempom u kontrapunktu sa zadržavanjem u položaju.

Jačanje i uspostvljanje balansa ,ravnoteže, izdržljivosti (core strength) i stabilnosti koji se iz (asana) položaja preslikavaju u svakodnevni život i pomažu nam da ostanemo "na nogama" i u zahtevnim situacijama.

Vežbe disanja i vizualizacije.

Čas završavamo dubokom relaksacijom.

Power Yoga Flow

Tokom vežbanja proizvodimo intenzivnu unutrašnju toplotu i znojenje koji detoksifikuju mišiće i unutrašnje organe. Na ovom delu časa jačamo središte tj. duboke mišiće leđa, stomaka, karličnog dna koji drže kičmu i unutrašnje organe, maksimalno se aktiviramo , oslobađamo energiju činimo mišiće fleksibilnijim.

Akcenat je na pravilnom i bezbednom izvodjenju položaja.

Rad na zahtevnijim vežbama disanja, asanama (joga položajima), ali i modifikacije prema spremnosti vežbača.

Čas završavamo dubokom relaksacijom i opuštanjem.

Druženje: Joga Vikend Golubac 2020. - M Power Yoga centar