Online Joga

Online Joga "UNLIMITED 24/7"

Kod kuće ili na putu - uvek u Vaše vreme - nudimo Vam nešto potpuno novo, nudimo Vam Online Jogu "UNLIMITED 24/7"! Naše online časove možete pratiti iz svog doma, u bilo koje vreme kada to Vama najviše odgovara i sa bilo kog uređaja, smart telefona, tableta, kompjutera, smart TV-a. Tako što ćemo Vam, kao članu M Power Yoga centra, otvoriti nalog i poslati Vam login podatke i Vi se zatim možete logovati na web platformu i pratiti čas koji odaberete. Neograničeno možete birati bilo koji od trenutno preko 140 časova joge u trajanju od po 1:15 h i uživati uz jogu koju najviše volite jer Vam nudimo i više tipova joge kao i časove za početni nivo. Odaberite i uživajte :)

Slobodno nas kontaktirajte za sva eventualna pitanja vezana za joga časove (sms; Viber; Telegram; WhatsApp; Signal; Skype; email; glasovni poziv).

Svi zainteresovani mogu nam se javiti na: 060/7000-763 ili martina.yogina@gmail.com

Kako izgleda naš tipičan joga čas?

Svaki čas je struktuiran tako da uključuje više komponenti, uključujući: fizičko zagrevanje, stojeće asane, balansirajuće asane, položaje za izgradnju snage, poravnanja, torzije - uvrtanja, fleksije, ekstenzije i inverzije.

Posebna pažnja se obraća na pravilno držanje tela, korekciju, ispravljanje kičme i disanje. 

Kroz pravilno kategorizovane asane vežbač blagovremeno osvešćuje svaki deo svog tela a um dostiže punoću pažnje, budnost i oštrinu.

Svaki čas završavamo sa dubokim psihofizičkim opuštanjem koje predstavlja integralni i nezaobilazni deo joga prakse.

Redosled časova (redni brojevi):

Na sajtu imamo 5 kategorija / vrsta joge. Prvi broj označava redni broj časa unutar grupe u kojoj se nalazi (Hatha joga, Vinyasa joga, Power joga, Office joga, Meditacija). A drugi broj je redni broj svih časova koji se uopšte nalaze na web portalu, nevezano u kojoj se grupi nalaze.
Dakle možete da pratite ili prvi broj ako radite u okviru jedne kategorije joge ili je možda ipak bolje da pratite drugi broj ako koristite časove iz više grupa.


Yoga - From the Inside Out