Online Joga

Online Joga "LIVESTREAM" + Online Joga "UNLIMITED 24/7"

Kod kuće ili na putu - uvek u Vaše vreme. Zbog epidemiološke situacije i propisanih mera joga časove održavamo isključivo online. Dakle, možete ih pratiti "uživo" u zakazanim terminima (livestream) utorkom i četvrtkom od 20h, a takođe nudimo Vam i nešto potpuno novo, nudimo Vam Online Jogu "UNLIMITED 24/7"! Svi naši časovi se snimaju i možete ih pratiti iz svog doma, u bilo koje vreme kada to Vama najviše odgovara i sa bilo kog uređaja, smart telefona, tableta, kompjutera, smart TV-a. Tako što ćete se kao redovan član M Power Yoga centra ulogovati na našu web platformu gde zatim po želji i neograničeno možete birati bilo koji od trenutno preko 120 časova joge u trajanju od po 1:15 h i uživati uz jogu koju najviše volite jer Vam nudimo i više tipova joge. Odaberite i uživajte :)

Svi zainteresovani mogu nam se javiti na: 060/7000-763 ili martina@hathayoga.rs

Kako izgleda naš tipičan joga čas?

Svaki čas je struktuiran tako da uključuje više komponenti, uključujući: fizičko zagrevanje, stojeće asane, balansirajuće asane, položaje za izgradnju snage, poravnanja, torzije - uvrtanja, fleksije, ekstenzije i inverzije.

Posebna pažnja se obraća na pravilno držanje tela, korekciju, ispravljanje kičme i disanje. 

Kroz pravilno kategorizovane asane vežbač blagovremeno osvešćuje svaki deo svog tela a um dostiže punoću pažnje, budnost i oštrinu.

Svaki čas završavamo sa dubokim psihofizičkim opuštanjem koje predstavlja integralni i nezaobilazni deo joga prakse.

Redosled časova (redni brojevi):

Na sajtu imamo 5 kategorija / vrsta joge. Prvi broj označava redni broj časa unutar grupe u kojoj se nalazi (Hatha joga, Vinyasa joga, Power joga, Office joga, Meditacija). A drugi broj je redni broj svih časova koji se uopšte nalaze na web portalu, nevezano u kojoj se grupi nalaze.
Dakle možete da pratite ili prvi broj ako radite u okviru jedne kategorije joge ili je možda ipak bolje da pratite drugi broj ako koristite časove iz više grupa.


Yoga - From the Inside Out