Martina Tripković - instruktor M Power Yoga centra

Martina yogina 1

Martina se od 2000. godine aktivno bavi izučavanjem i razvojem duha i tela čiju kreativnu sintezu pronalazi u redovnom praktikovanju joge.

Sertifikovani je instruktor Hatha Joge iz klase Dragana Lončara, i aktivni član Evropske joga alijanse (European Yoga Alliance).

Pohađala je škole i seminare akreditovanih svetskih učitelja Hatha, Vinyasa, Power, Korektivne i Kundalini Joge.

Angažovana u brojnim aktivnostima iz oblasti sporta i joge, trudi se da objedini i integriše zdrav duh i zdravo telo u cilju razvoja pozitivnih aspekata ljudske ličnosti.

Kao sportski aktivista redovno učestvuje u državnim i internacionalnim takmičenjima različitih sportskih disciplina (maraton, ultramaraton, triatlon).

U kreativnu tapiseriju njenog života duboko je utkano uvažavanje i poštovanje drevnih ezoteričnih tradicija. Kao umetnica posvećuje se i jednoj od izvornih formi joge - tradicionalnom indijskom plesu Bharat Natyam-u.

Nastupala je na brojnim kulturnim manifestacijama, mahom u organizaciji Ambasade Indije u Srbiji kao i u insotranstvu.

U sklopu svoje redovne saradnje sa b92.net, zdravahrana.com, trcanje.rs, superfood.rs redovno objavljuje svoje tekstove o jogi i zdravom načinu života.

Osnivač je Hatha-Vinyasa Yoga Centra pod nazivom M Power Yoga na Novom Beogradu gde redovno vodi svoje časove.

Ponude velikih korporativnih sistema kao i njihove potrebe, podstiču je u osmišljavanju, formiranju i kreiranju novog koncepta Office Yoga kojeg uspešno prilagođava zaposlenima.

Sertifikati