Joga Novi Beograd

Ako ste nekad poželeli da se bavite jogom u Beogradu, sigurni smo da ste naišli na dosta oglasa i veb-stranica poput: Joga Beograd, joga Novi Beograd, joga za početnike, časovi joge, joga studio, joga vežbe za disanje i drugo. Ono što verovatno niste imali prilike da pročitate jeste kako da odredite koja vrsta joge je upravo za Vas.

U zavisnosti od vaše kondicije, vremena i onoga što želite da postignete jogom, postoje različiti stilovi joge. Mi se u M Power Yoga studiju pored tradicionalnog stila poznatijeg kao Integralna joga, bavimo i dinamičnijim stilom poznatim kao Power Joga.

Specifičan ritam i koncept naših časova obuhvata i integriše nekoliko različitih stilova među kojima su: hatha yoga, ashtanga yoga, vinyasa flow joga, kundalini joga, restorative - yin joga. Parinama kao i Iyengar yoga primenjuju se uz dodatak pomoćnih rekvizita i posebnih joga nidra tehnika opuštanja i pranayama.

Joga časovi  su prilagođeni svima onima koji žele da se za 75 min, koliko čas traje, oslobode svih poslovnih i privatnih obaveza, obnove svoju energiju i vitalnost, povrate svoj unutrašnji mir, samopouzdanje i vedrinu. Preporučuje se svim poslovnim damama, rekreativnim i aktivnim sportistima, studentima, roditeljima i svima onima koji osećaju potrebu za unepređenjem svog zdravlja i kvaliteta života uopšte.

Benefite Power Yoge koje možemo istaći su: generalno usavršavanje kako tela (poboljšava fleksibilnost, snagu, ravnotežu, gipkost, pravilno držanje i uklanja bol, umor i napetost), tako i uma (poboljšava koncentraciju, podiže energiju, podstiče unutrašnji mir, umanjuje stres i otklanja anksioznost).
Tako da, kada sledeći put pomislite na jogu u Beogradu, pomislite na pametno iskorišćene letnje vikende i kolektivne vežbe na Adi, u Košutnjaku, na Savi...kao i na našu malu oazu u M Power Yoga studiju na Novom Beogradu kod Arene. Za 6 godina, koliko postojimo u Beogradu, ponosni smo na broj onih koji su uspeli da usvoje zdravije navike, nauče da konstantno rade na sebi: svom telu i duhu i da uživaju u tome. Pozivamo Vas da nas posetite, isprobate nove tehnike i ako poželite postanete i deo našeg tima.

Vaša Martina Tripković