Joga Novi Beograd

Ako ste nekad poželeli da probate Jogu u Beogradu, sigurni smo da ste naišli na dosta oglasa i veb-stranica poput: Joga Beograd, joga Novi Beograd, joga za početnike, časovi joge, joga studio, joga vežbe za disanje i drugo. Ono što verovatno niste imali prilike da pročitate jeste kako da odredite koja vrsta joge je upravo za Vas.

U zavisnosti od vaše kondicije, vremena i onoga što želite da postignete jogom, postoje različiti stilovi joge. Mi se u M Power Yoga studiju pored tradicionalnog stila poznatijeg kao Hatha joga, bavimo i dinamičnijim stilom poznatim kao Power - Vinyasa Joga.

Specifičan ritam i koncept naših časova obuhvata i integriše nekoliko različitih stilova među kojima su:

1. Hatha yoga ili hatha joga - kao osnova i baza, koja podrazumeva pravilno izvođenje asana i tehnika disanja...

2. Ashtanga yoga kao osnova i baza za Vinyasa flow jogu, sa svim njenim elementima koje savladavate nakon osnova.

3. Restorativna - Yin joga kao i Iyengar yoga primenjuju se uz dodatak pomoćnih rekvizita i posebnih Joga Nidra tehnika opuštanja i pranayama.

Joga časovi su prilagođeni svima onima koji žele da se za 75 min, koliko čas traje, oslobode svih poslovnih i privatnih obaveza, obnove svoju energiju i vitalnost, povrate svoj unutrašnji mir, samopouzdanje i vedrinu. Preporučuje se svim poslovnim damama, rekreativnim i aktivnim sportistima, studentima, roditeljima i svima onima koji osećaju potrebu za unepređenjem svog zdravlja i kvaliteta života uopšte.

Benefite Power Yoge koje možemo istaći su: generalno usavršavanje kako tela (poboljšava fleksibilnost, snagu, ravnotežu, gipkost, pravilno držanje i otklanja umor i napetost), tako i uma (poboljšava koncentraciju, podiže energiju, podstiče unutrašnji mir, umanjuje stres i otklanja anksioznost).

Ukoliko poželite a niste sigurni gde krenuti na jogu u Beogradu, predlažemo Vam da se pridružite na jednom od naših joga vikend-a koje organizujemo uglavnom u prolećnim i jesenjim mesecima. Na ovaj način imate priliku da se dublje i detaljnije upoznate sa načinom rada određene škole i instruktora i procenite da li vam to (na duže vreme) odgovara. Takođe, joga časove na otvorenom održavamo redovno tokom leta u Parku Prijateljstva kod Ušća, u blizini  naše male oaze M Power Yoga studija na Novom Beogradu u bloku 30. Tokom ovih 12 godina, koliko postojimo u Beogradu, ponosni smo na broj onih koji su uspeli da usvoje zdravije navike, nauče da konstantno rade na sebi: svom telu, umu i duhu i da uživaju u tome. Pozivamo Vas da nas posetite, isprobate nove tehnike i ako poželite postanete i deo našeg tima.

Vaša Martina Tripković

 

Martina joga thumbnail 2996