Martina Tripković - instruktor M Power Yoga centra

Martina Tripković – instruktor Joge

Martina se od 2000. godine aktivno bavi izučavanjem i razvojem duha i tela čiju kreativnu sintezu pronalazi u redovnom praktikovanju joge.

Sertifikovani je instruktor Hatha Joge iz klase Dragana Lončara, i aktivni član Evropske joga alijanse (European Yoga Alliance).

Pohađala je škole i seminare akreditovanih svetskih učitelja Integralne, Hatha, Vinyasa, Power i Kundalini Joge.

Angažovana u brojnim aktivnostima iz oblasti sporta i joge, trudi se da objedini i integriše zdrav duh i zdravo telo u cilju razvoja pozitivnih aspekata ljudske ličnosti.

Kao sportski aktivista redovno učestvuje u državnim i internacionalnim takmičenjima različitih sportskih dusciplina (maraton, ultramaraton, triatlon).

U kreativnu tapiseriju njenog života duboko je utkano uvažavanje i poštovanje drevnih, ezoteričnih tradicija gde se kao umetnica posvećuje i jednoj od izvornih formi joge - tradicionalnom indijskom plesu Bharat Natyam-u.

Nastupala je na brojnim kulturnim manifestacijama, mahom u organizaciji Ambasade Indije.

U saradnji sa docentima Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, dr Sanjom Radinović i dr Selenom Rakočević, za studente Odseka etnomuzikologije  održala je predavanja i demonstracije Bharat Natyam plesa („Bharat Natyam – drevna umetnost Indije“).

U sklopu svoje redovne saradnje sa b92.net, zdravahrana.com, trcanje.rs, organic.rs redovno objavljuje svoje tekstove o jogi i zdravom načinu života.

Osnivač je Hatha-Vinyasa joga centra pod nazivom "MŸ ŸŸPower Yoga" na Novom Beogradu gde redovno vodi svoje časove.

Ponude velikih korporativnih sistema kao i njihove potrebe, podstiču je u osmišljavanju, formiranju i kreiranju novog koncepta Office Yoge kojeg uspešno prilagođava zaposlenima.

 

  

   

      
glqxz9283 sfy39587stf02 mnesdcuix8